Los Santos Police Departament regulament Intern.

In jos

Los Santos Police Departament regulament Intern.

Mesaj Scris de Admin la data de Vin Oct 26, 2018 10:37 pm

Regulament:
Reguli interne general1. Sunteti obligati sa respectati Regulamentul Serverului, Regulamentul Politiei cat si celelalte reguli impuse de lider respectiv co-lider.
2. Puteţi reclamă un coleg de facţiune / dintr-o facţiune de tip departament pe forum dacă sesizaţi că respectivul coleg încalcă regulamentul (foloseşte un limbaj vulgar pe chat-ul facţiunii / chat-ul comun, face spam, foloseşte caps lock, face deathmatch, fraudează raportul sau alte abateri ce ţin de activitatea facţiunii şi se regăsesc în acest regulament).
3. In lipsa liderului sunteti obligati sa ascultati de cei doi sublideri ai factiunii. Daca nici subliderii nu sunt online, sunteti obligati sa ascultati de membrii cu rank-ul cel mai mare.
4. Sunteti obligati sa ascultati intotdeauna de cei cu rank superior. Cei care incalca aceasta regula vor fi sanctionati dupa caz ajungand chiar si la demitere.
5. Pentru nelamuriri / probleme sau propuneri sunteti obligati sa anuntati liderul sau co-liderii factiunii.
6. Este strict interzis sa cereti rank, abaterea de la aceasta regula poate duce chiar la retrogradare sau faction warn in functie de caz.
7. Este strict interzisa folosirea comenzilor in scopuri personale sau pentru distractie. Abaterea de la aceasta regula se pedepseste ca atare in functie de gravitate. Sanctiuniile sunt foarte dure si se poate primii uninvite cu 40 FPunish.
8. In functie de gravitatea faptei, liderul sau subliderul isi rezerva dreptul de a sanctiona un membru cu rank down, avertisment verbal, avertisment(e) ( FW ), demitere (cu sau fara FP - in cazuri grave se va aplica full FP chiar daca membrul are cel putin 2 saptamani in factiune) pentru incalcarea regulilor scrise si nescrise.
9. O dovada este valabila 24H (o zi). O reclamatie nu este valabila daca dovada este mai veche de 24H (o zi).
10. Persoanele inactive de 3 zile (72H) care nu si-au facut cerere de inactivitate sau nu au anuntat liderul vor fi demisi cu / fara FPunish daca / nu are zilele necesare!
11. Este interzis sa permiteti unei alte persoane in afara de dumneavoastra sa se logheze pe cont. De asemenea, nu aveti voie sa puneti pe altcineva sa va faca raportul. Pedeapsa pentru aceste fapte este demiterea.

Reguli referitoare la comportament si limbaj
1. Respecta colegii din departamente si restul jucatorilor de pe server.
2. Nu va certati pe [/d] sau [/r]. Acest lucru va avea repercusiuni grave.
3. Acest departament este unul cat se poate de serios, nu toleram membrii cu glume proaste, comportament neadecvat sau limbaj indecent.
4. Nu aveti voie sa favorizati / faceti discriminari intre jucatori, indiferent ca va este prieten sau dusman.
5. Nu aveti voie sa abuzati de comenzi sau sa faceti Deathmatch aiurea. Abaterea de la aceasta regula duce la demitere cu 40 FPunish.
6. Se vor acorda sanctiuni grave pentru generalizari negative la adresa altui departament. Departamentele trebuie sa fie unite. Cei care cauta cearta nu merita sa ramana in acestea.
7. Este strict interzis free-chat / spam-ul pe chat-ul [/d] abaterea de la aceasta regula duce la Faction Warn respectiv demitere in functie de gravitate.
8. Chat-ul [/d] este utilizat pentru a cere informatii / ajutor, pentru a raporta incidente / evenimente sau pentru a anunta atunci cand aveti un suspect la dumneavoastra.

Reguli referitoare la sedinte si antrenamente
1. Cine intarzie la sedinta / antrenament va veni in HQ, fara a face galagie pe chat sau pe [/r].
2. In timpul sedintelor sau antrenamentelor sunteti obligati sa opri telefoanele si sa ascultati de Lider, Sublider sau antrenor pana cand acesta va va da voie sa vorbiti.
3. Daca intarziati la antrenament / sedinta, puteti veni in primele 5 minute, fiind sanctionati cu o amenda, iar daca intarziati mai mult de 5 minute, veti fi considerati absenti si veti fi sancționati ca atare.
4. Cine vorbește neintrebat la sedinte sau antrenament va fi sanctionat cu Avertisment Verbal la prima abatere, urmand ca la cea de a doua sa fie exclus de la activitate si sa primeasca Faction Warn.
5. Sedintele se vor desfasura lunar, doar daca liderul considera ca este necesar. Ora si data in care se va efectua sedinta se va anunta printr-un [/gmotd] pe server de catre liderul sau coliderul factiunii,
6. Aveti voie sa faceti 2 invoire la antrenament si 2 la sedinta pe luna. Cine incalca aceasta regula primeste sanctiunea corespunzatoare.
7. Membrii de rank 1-5 care nu sunt prezenți la ședință vor fi sancționați cu Faction Warn, membrii de rank 6 și adminii ce fac parte din facțiune nefiind obligați să participe la sedință.

(!) NOTA: Cei ce au cereri de inactivitate, nu sunt obligati sa faca raportul de activitate. Daca sedinta pica in perioada cand ei au inactivitate, acestia sunt scutiti de sedinta.

Reguli referitoare la eventuri
1. Un politist poate participa la orice tip de eveniment atata timp cat are Duty OFF. Orice politist care participa la eveniment cu Duty ON va fii sanctionat cu Faction Warn.
2. Membrii departamentelor pot participa la "Clan Wars" atata timp cat au Duty OFF.

Reguli referitoare la job-uri
1. Politistii pot detine doar job-uri legale. Toti politistii care detin job-uri ilegale vor fii sanctionati cu Faction Warn. Aceasta regula se aplica tuturor membrilor, indiferent de rank.
2. Este interzis ca un politist sa detina materiale / droguri sau alte obiecte ilegale.

Reguli referitoare la reclamatii
1. Cand raspundeti la o plangere pe forum-ul RPG, trebuie să aveti raspunsuri cat se poate de profesionale. Daca faceti spam sau luati la misto, jigniti, injurati jucatorul care v-a raportat, veți fi grav sanctionati.
2. Odată făcută o reclamație unui jucător la facțiune, liderul trebuie să răspundă la ea în maxim 24 de ore iar reclamatul poate aduce (alte) dovezi în maxim 24 de ore. Daca nu va prezentati dovezile veti fi sanctionati.


Reguli referitoare la rank-up
1. Primiti rank-up doar daca liderul considera ca sunteti pregatiti pentru acest lucru si ca aveti un comportament adecvat.
2. Rank-up se va da in fiecare zi in care liderul este online si membrii indeplinesc cerintele pentru rank-up.
Reguli referitoare la raportul de activitate
1. Orice membru care are rank 1-5 este obligat sa faca raport-ul de activitate.
2. Pe langa vechime aveti nevoie si de un anumit numar de puncte la raport-ul de activitate pentru a avansa in rank.
3. Adminii nu sunt obligati sa faca raport de activitate, acestia au o alta datorie mult mai importanta.
4. Helperii pot face raport de activitate doar la alegerea liderului.
5. Neprezentarea raportului de activitate (fara inactivitate) se sanctioneaza cu uninvite la rank 1, iar la rank 2+ se primeste faction warn.
6. Raportul de activitate va fi resetat in fiecare saptamana Vineri la ora 18:00.

(!) NOTA: Cei ce au cereri de inactivitate, nu sunt obligati sa faca raportul de activitate. Daca sedinta pica in perioada cand ei au inactivitate, acestia sunt scutiti de sedinta.


Sancţiuni pentru nerespectarea regulamentului
În funcţie de gravitatea faptei, liderul sau co-liderul îşi rezervă dreptul de a sancţiona un membru cu amendă, mustrare verbală, avertisment verbal (AV), faction warn (FW), degradare în rank sau demitere (cu sau fără FactionPunish - în cazuri grave se va aplică FP chiar dacă membrul are cel puţin 2 săptămâni în facţiune) pentru încălcarea regulilor scrise şi nescrise.
Liderul poate mari sancţiunea pentru o greşeală în funcţie de antecedentele membrilor: dacă un membru a primit amendă pentru spam pe chat-ul facţiunii, în cazul în care repetă greşeală acesta poate fi sancţionat cu avertisment verbal şi ulterior cu faction warn.


Încălcări ale regulamentului sancţionate cu amendă
1. Spam pe chat-ul facţiunii (4-7 rânduri): 8.000$
2. Caps lock pe chat-ul facţiunii (minim 4 caractere): 5.000.000$
3. Deranjare şedinţa / Vorbit neîntrebat: 8.000.000$
4. Întârziere la şedinţa: 4.000.000$
5. AFK în timpul şedinţei fără acordul liderului: 4.000.000$
6. Folosire /d aiurea: 6.000.000$
7. Limbaj vulgar pe [/r] - valoare amenda: 7.000.000$
8. Nerespectarea reguliilor de la sedinta - valoare amenda: 4.000.000$
9. Furt de masina a unui coleg din departament - valoare amenda: 5.000.000$
10. Tentativa vanzari bunuri personale pe chat-ul [/r] - valoare amenda: 10.000.000$
11. Deranjarea sedintei altei factiunii fara permisiunea liderului din factiunea respectiva - valoare amenda: 4.000.000$
12. Modificare masina din garajul departamentului (NOS, JANTE, CULOARE) - valoare amenda: 8.000.000$
13. Parcat vehicul personal in fata / garajul HQ-ului - valoare amenda: 5.000.000$
14. Abandonarea masinii factiunii, fara a o distruge/bubui dupa folosinta sa - 6.000.000$
(!) O amendă trebuie achitată şi postată pe forum în curs de 24 de ore din momentul primirii ei pe server sau forum, pentru a evita sancţionarea cu faction warn.


Încălcări ale regulamentului sancţionate cu avertisment verbal
Jigniri uşoare aduse unui player sau unui coleg
Deathmatch uşor pe playeri/colegi
Neplăceri aduse unui player sau coleg precum (spam pe /sms, blocaj în trafic, suferinţe etc.)
O somaţie acordară unui jucător fără drept de predare
Acordarea free-ului unui jucător cu restricție
Furt vehicul de la player ( on duty )
Alte motive de restrictii decat cele de free
Nerespectarea regulilor ce tin de oferirea comenzii [/free]
Acordarea unui wanted cu somatii mai vechi de 5 minute.
(!) Avertismentul verbal nu va expiră decât prin acumularea a 2 AV-uri (ce echivalează cu primirea unui faction warn), prin promovarea în rank sau prin părăsirea facţiunii.


Încălcări ale regulamentului sancţionate cu faction warn
2 Absente (CONSECUTIVE) pe Discord.
Acumularea a 2 avertismente verbale
Spam pe chat-ul facţiunii (7-10 rânduri)
Deranjare şedinţa / Vorbit neîntrebat
Neplata amenzilor în termen de 24 de ore de la momentul primirii ei
Neprezentarea la şedinţa
Neîndeplinirea raportului de activitate săptămânal (membrii de rank 2-5)
Nerespectarea skin-ului
Deathmatch în masă pe playeri/colegi
Folosirea unui limbaj vulgar, insultarea unui player/coleg
Ameninţări la adresa conducerii/colegilor
Ceartă pe chat-ul facţiunii cu liderul/co-liderii/colegii
Neascultarea ordinelor impuse de superiori
Afaceri pe chat-ul factiunii
Detinere de droguri / materiale
Cerere rank-up
Minim două somaţii acordate unui jucător fără drept de predare
Arestarea unui jucător fără drept de predare
Folosire /d aiurea
Folosire /m aiurea
Folosire /clear aiurea
Furtul unei maşini de la un coleg/jucător
Wanted acordat aiurea
Permis confiscat aiurea
Amendă acordată aiurea
Kamikaze
Ajutarea playerilor la quest
Acordarea wanted-ului 2 ( condus neregulamentar ) peste un wanted cu / fara drept de predare.
Neacordarea de clear dupa plata amenzii pentru condus neregulamentar.
Folosirea comenzii [/empgun] fara sofer.
Folosirea comenzii [/emggun] fara un scop anume / dovezi.
Folosirea comenzii [/empgun] asupra unui player cu drept de predare.
Folosirea comenzii [/empgun] pe acelasi player pe care a fost folosita deja de un coleg de masina.
Folosirea neautorizata a Hydra/Hunter.
Acordarea a 5 amenzi in 7 zile(platite / neplatite).
(!) Un faction warn se şterge doar înainte (sau după scurt timp) de promovarea în rank. În cazul celor de rank 5 sau 6, se şterge după 7 zile de la primirea lui, cu condiţia că membrul să fi efectuat raport complet (valabil şi pentru cei de rank 6, care vor efectua raportul de rank 5).


Încălcări ale regulamentului sancţionate cu demitere
Acumulare 3 faction warns
Neîndeplinirea raportului la rank 1
Neefectuarea a două rapoarte consecutive (rank 2-5)
Spam pe chat-ul facţiunii (11+ rânduri)*
Jigniri / insulte grave / ameninţări aduse liderului/co-liderului/colegilor*
Comportament neadecvat faţă de lider/co-lider*
Deathmatch grav pe jucători/colegi*
Folosirea comenzilor facţiunii în scop abuziv*
Inactivitate mai mare de 72 (3 zile)
Reguli referitoare la noua amenda adauata[Pentru numere de inmatriculare]

În cazul în care un jucător este surprins conducând un vehicul fără numere de înmatriculare sau numere de înmatriculare roşii ce au o vechime mai mare de o zi (de la două zile inclusiv), jucătorul o să fie somat de către poliţist. În oricare din cazurile pe care le voi prezenta, trebuie să se acorde minim o somaţie pentru a se considera „urmărire” şi a putea acţiona cu wanted / amendă. În cazul în care un jucător refuză să deschidă maşina, în cazul în care se plimbă cu maşina altui jucător şi e încuiată şi nu o va deschide pentru verificare, poliţistul este liber să-i dea wanted 3 pentru „neconformare ordin” după cele trei somaţii acordate. În cazul în care jucătorul îi dă respawn maşinii lui (towcar) sau o bubuie, jucătorul va fi sancţionat cu wanted pentru neconformare ordin, fără a mai fi nevoie de cele trei somatii, dar în schimb este nevoie de minim o somaţie acordata.

Un jucător va primi amendă pentru lipsa unor numere de înmatriculare sau pentru numere de înmatriculare roşii ce au o vechime de două zile sau mai mult. Poliţistul îl va soma pe jucător, iar dacă acesta din urmă se conformează, va trebui să urce în vehiculul jucătorului, să facă poze obligatoriu sau să filmeze, depinde de preferinţe, iar în dovadă să se înţeleagă clar că jucătorul nu are numerele de înmatriculare în regulă. În cazul în care jucătorul nu plăteşte amenda, acesta va primi wanted 2 pentru „Neplată amendă”, iar apoi vor fi acordate încă trei somaţii minime pentru ca jucătorul să se predea, iar dacă fuge cu vehiculul, va primi wanted 6 pentru „Runner” după cele trei somaţii acordate.

• Un poliţist este obligat să nu încalce regulile de circulaţie impuse, astfel, îi este permis să deţină NOS pe maşină, dar dacă va fi surprins folosindu-l poate fi sancţionat de un alt membru de departament, iar dacă nu cooperează va fi sancţionat de către lider. Acest lucru este valabil şi pentru situaţii precum nepurtare cască (exceptând când se foloseşte HPV), neaprinderea farurilor sau depăşirea vitezei (exceptând când se folosesc maşinile departamentelor).
avatar
Admin
Admin

Mesaje : 21
Data de înscriere : 25/10/2018

Vezi profilul utilizatorului http://diamondsgalaxy.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum